Ma 2015. augusztus 01., szombat, Boglárka napja van. Holnap Lehel napja lesz.
Legjobb megfogni, meghallgatni, megszagolni, közelről megnézni:) Még nagyobb választékkal, ajándékkal és sok szeretettel várunk SZEMÉLYESEN a boltunkban! A Kálvin tér mellett, bal oldalon, Ráday u. 16.
Még segíteni kell!

 MINDEN KIS ADOMÁNY IS FONTOS! SZÓLJ MINDEN ISMERŐSÖDNEK! Az 1353-as adományvonalon keresztül hívásonként 250 forintot lehet felajánlani; vagy a Segélyszervezet 11705008-20464565 számlaszámán is, a közleményrovatban feltüntetve: „Nepál” A baptista szeretetszolgálat "Örökbefogadás" programot indít a nepáli kisgyermekek egy éves ellátására, amennyiben te is hozzájárulnál, jelezd támogatási szándékodat  az “Örökbefogadás” gomb alatti forma kitöltésével, vagy hívd a “Fogadj örökbe” infotelefonját a 06 1 269 3283, vagy a 20/770-5330         Babtisták honlapja      Ökumenikusok honlapja       Vöröskereszt honlapja

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Címlap Fogalomtár Buddha szobor

Buddha szobor

Általában öntött vagy faragott Buddha aspektust ábrázoló tárgy a Buddha szobor.Antik fa Buddha szobor kínálatunkból Célja túl azon, hogy egy jó esztétikai élményt nyújt ha pontosan, alaposan van elkészítve, segíteni a meditációt. A Buddha szobrok készítése nagyfokú precizitást, és legfőképp sok meditációt igényel az adott Buddha formán. Az öntött szobrokat általában üregesen készítik el a mesterek, hogy később a több száz éves hagyományoknak megfelelően meg lehessen őket tölteni. Ilyenkor a szobrokba mantratekercsek, féldrágakövek, arany-ezüst darabok, szárított virágok, illatanyagok és ereklyék kerülnek. Az így megtöltött szobrok a töltés végén válnak igazán „élővé”. A szobrok töltését nem szabad egyénileg otthon végezni, ezt csak a láma által meghatalmazott emberek végezhetik.
 
 
FOTÓ: Antik Buddha szobor kínálatunkból                                 Forrás: www.buddhizmusma.hu
 
Bevásárló kosár

VirtueMart
Az kosarad pillanatnyilag üres.

BELÉPÉS
       lany2(2).jpg   
REGISZTRÁLOK és egyben a HÍRLEVÉLRE is feliratkozom, mert egy   vásárlásomból 10 % árkedvezményt kapok!
Mert JÓ értesülni az újdonságokról, akciókról!

Felhasználónév
Itt találod a boltot és bennünket:                                        


Nagyobb térképre váltás