Ma 2015. július 30., csütörtök, Judit és Xénia napja van. Holnap Oszkár napja lesz.
Legjobb megfogni, meghallgatni, megszagolni, közelről megnézni:) Még nagyobb választékkal, ajándékkal és sok szeretettel várunk SZEMÉLYESEN a boltunkban! A Kálvin tér mellett, bal oldalon, Ráday u. 16.
Még segíteni kell!

 MINDEN KIS ADOMÁNY IS FONTOS! SZÓLJ MINDEN ISMERŐSÖDNEK! Az 1353-as adományvonalon keresztül hívásonként 250 forintot lehet felajánlani; vagy a Segélyszervezet 11705008-20464565 számlaszámán is, a közleményrovatban feltüntetve: „Nepál” A baptista szeretetszolgálat "Örökbefogadás" programot indít a nepáli kisgyermekek egy éves ellátására, amennyiben te is hozzájárulnál, jelezd támogatási szándékodat  az “Örökbefogadás” gomb alatti forma kitöltésével, vagy hívd a “Fogadj örökbe” infotelefonját a 06 1 269 3283, vagy a 20/770-5330         Babtisták honlapja      Ökumenikusok honlapja       Vöröskereszt honlapja

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Címlap Fogalomtár Fehér Tara

Fehér Tara

Fehér Tara fogadalmat tett a lények segítésére,  egészségért, erőért és hosszú életért fordulhatunk hozzá. Fehér színe tisztaságot jelent, de utal arra is, hogy ö a Végső Igazság. Hét szeme van: kettő a szokványos helyen, az arcán, ezeken felül egy a homloka közepén, valamint a kezein és a talpán is. Ez azt jelenti, hogy lát minden szenvedést, minden segélykiáltás eljut hozzá.

Fotó: Fehér Tara poszter kínálatunkból.
 

 
Bevásárló kosár

VirtueMart
Az kosarad pillanatnyilag üres.

BELÉPÉS
       lany2(2).jpg   
REGISZTRÁLOK és egyben a HÍRLEVÉLRE is feliratkozom, mert egy   vásárlásomból 10 % árkedvezményt kapok!
Mert JÓ értesülni az újdonságokról, akciókról!

Felhasználónév
Itt találod a boltot és bennünket:                                        


Nagyobb térképre váltás