Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
55.000 Ft
Menny.:db

Chao gong 40 cm

Ár:
55.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 135677956

A Chao gong a leghíresebb a hagyományos kínai ütőhangszerek között. A Chao gong elektrolitikus rézből és ónból készül. Szinte lapos, kivéve a peremét, amely fel van csavarva, hogy egy kis henger legyen. A fő felület enyhén homorú, ha abból az irányból nézzük, amerre a perem el van fordítva.
A legkorábbi Chao gong egy sírból származik, amelyet a kínai Guangxi Zhuang autonóm régióban található Guixian lelőhelyén fedeztek fel. A korai Nyugati Han-dinasztia idejéből származik, rituálékon és törzsi találkozókon nagyon intenzív és spirituális dobolásukról ismertek. Hagyományosan a Chao gongokat arra használták, hogy megtisztítsák az utat a fontos tisztviselők és felvonulások előtt, hasonlóan manapság a rendőrségi szirénához.
Manapság a gong a gyógyító hangterápia része. A gong hangját univerzális vibrációként, spirituális rezonanciaként definiálták, kozmikus energiaként, mely lecsendesíti és megtisztítja az elmét, s így az képes lesz kommunikálni az univerzális tudattal. A gong rezonanciáját a szférák zenéjének, hangját a bolygók rezonanciájának pompás mintázataként írták le. Ismeretünk szerint a gong felhangjainak széles spektruma harmonizáló hatású, a fizikai testre gyakorolt jótékony hatásán túl inspirálja a lelket és a szellemet is. A test energiaközpontjaira gyakorolt hatásán keresztül tisztítja az aurát. A gong rezonanciája felébreszti a kreatív erőket, növeli a vitalitást. Ütővel adjuk!

Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 18.
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Miért tőlünk vásárolj?

14 éve nyitva boltunk Alacsony árak, közvetlen Nepálból
14 munkanapig visszaküldheted Webes vásárlásod!
Bankkártyával gyorsan biztonságosan fizethetsz
Személyes átvétel Ráday utcai boltunkban