Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
4.900 Ft
Menny.:db

Ganesha Sphatik kristály amulett

Ár:
4.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: SZ127

Ezek a különleges sphatik kvarckristály Ganeshák a környezetük védelmét biztosítják és szerencsét, bőséget hoznak, ezt felerősíti ez a különleges kristály. 4*3 cm, Indiai különlegesség.

Az indiai asztrológia szerint ezt a kvarc kristályt Sphatiknak hívják. A Sphatik kristály vagy a kvarckő  gyakran kristálytiszta, és gyakran nevezik univerzális kristálynak. Az összes kvarc-kristály belső tulajdonságai közé tartozik a csakrák gyógyítása, tisztítása, kiegyensúlyozása és erősítése  , ami fizikai, szellemi s érzelmi jólétet eredményez, valamint elindítja és megerősíti velünk született intuitív képességeinket. A Himalájákból származó kvarckristályokat a hatalom kőnek tekintik, erősítik az energiát és a szándékot, és segítenek kivédeni a negativitást. Az emberek gyakran arról számoltak be, hogy nagyon személyes nagyfrekvenciájú energiacsere történik, amikor kapcsolatba kerülnek ezekkel a rendkívüli himalájai kristályokkal. A hófényt Sphatiknak nevezik, átlátszó, csillogó és sima kő. Az indiai asztrológiában a Sphatik helyettesíti a gyémántot, hogy megnyugtassa a Venus bolygót.
A Sphatik Shri Yantrát az általános sikerre és a jólétre használják az életben. A Sphatik Mala (rózsafüzérek) széles körben használatosak meditációs célokra. A Sphatik szobrok  jó szerencsét, boldogságot és jólétet hoznak.

Szállítási díj: 1.299 Ft
Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

Miért tőlünk vásárolj?

10 éve nyitva boltunk Alacsony árak, közvetlen Nepálból
14 munkanapig visszaküldheted Webes vásárlásod!
Bankkártyával gyorsan biztonságosan fizethetsz
Személyes átvétel Ráday utcai boltunkban