Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.600 Ft
Menny.:db

Sri Yantra kristály amulett 9 gr 20-28 mm

Ár:
3.600 Ft
A kristály súlya/ára alapján választok:
Menny.:db
Cikkszám: 195371467

Ezek a különleges indiai sphatik kvarckristály Sri Yantra piramisok jószerencsét, bőséget, jólétet hoznak.
A Sri-Yantra az emberiség egyik legrégebbi és egyben legerőteljesebb szimbóluma. A Sri Yantrát már évezredek óta használják a jószerencse, gazdagság és egészség elérése érdekében. Kedvezően segíti a meditációt is. Napjainkban egyre több tudós érdeklődik ezen ősi yantra iránt. A híres amerikai fizikus, Dr.Patrick Flanagan a Sri Yantrát az "erő diagramok királyának" nevezi, és energetikai hatását 7-szer nagyobbnak írja le, mint egy piramis építményét. Ez azt jelenti, hogy egy 3 cm-es Sri Yantrának nagyobb energetikai hatása van, mint egy 2 méteres piramisnak! A Sri Yantra rendkívüli energiája a pontos geometriáján alapszik. Ez a komplex geometria hatásának a forrása, amely - többek között - érdekes metafizikai dolgokat foglal magában: A Sri-Yantrában megtalálható az "aranymetszés" szabálya, valamint szerkezete párhuzamba vonható a hidrogén atom geometriai felépítésével és kibocsátási vonalainak arányával is. A Sri Yantrát legkedvezőbb az északkeleti részén elhelyezni. Nagyon jó hatása van akkor is, ha a főbejárathoz tesszük. Ezzel a jószerencsét vonzzuk a házba. 

A Sri-Yantra képes pozitív energiával feltölteni ételt, italt és más dolgokat is. Helyezd a kívánt tárgyat a Sri Yantrát és hagyd ott állni néhány percig (minél tovább, annál jobb). A Sri yantra elhelyezésekor ajánljunk füstölõt és virágot neki, valamint mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: srim klim laksmi narayanabhyam namah.

Az indiai asztrológia szerint ezt a kvarc kristályt Sphatiknak hívják. A Sphatik kristály vagy a kvarckő  gyakran kristálytiszta, és gyakran nevezik univerzális kristálynak. Az összes kvarc-kristály belső tulajdonságai közé tartozik a csakrák gyógyítása, tisztítása, kiegyensúlyozása és erősítése  , ami fizikai, szellemi s érzelmi jólétet eredményez, valamint elindítja és megerősíti velünk született intuitív képességeinket. A Himalájákból származó kvarckristályokat a hatalom kőnek tekintik, erősítik az energiát és a szándékot, és segítenek kivédeni a negativitást. Az emberek gyakran arról számoltak be, hogy nagyon személyes nagyfrekvenciájú energiacsere történik, amikor kapcsolatba kerülnek ezekkel a rendkívüli himalájai kristályokkal. A hófényt Sphatiknak nevezik, átlátszó, csillogó és sima kő. Az indiai asztrológiában a Sphatik helyettesíti a gyémántot, hogy megnyugtassa a Venus bolygót.
A Sphatik Shri Yantrát az általános sikerre és a jólétre használják az életben. A Sphatik Mala (rózsafüzérek) széles körben használatosak meditációs célokra. A Sphatik szobrok  jó szerencsét, boldogságot és jólétet hoznak.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.300 Ft
Várható szállítás: 2024. április 22.
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Miért tőlünk vásárolj?

14 éve nyitva boltunk Alacsony árak, közvetlen Nepálból
14 munkanapig visszaküldheted Webes vásárlásod!
Bankkártyával gyorsan biztonságosan fizethetsz
Személyes átvétel Ráday utcai boltunkban